BejelentésPandabanda , külföldi álláslehetőségek és gasztronómia
Aki lép,lehet,hogy gödörbe esik!De aki nem,az biztos,hogy helyben marad!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Die PROJEKT SPIELBERG-CREW

Die PROJEKT SPIELBERG-CREW in der Steiermark sucht Verstärkung für ihr junges, dynamisches Team: CHEF DE RANG – SOUS CHEF – KONDITOR – BARKEEPER – EVENT- & BANKETTLEITER Als Betreiber des Red Bull Rings bietet die Projekt Spielberg GmbH Hotels und Restaurants ein breites Angebot an Erlebnisevents, das keine Wünsche offen lässt. Du liebst Herausforderungen und möchtest in dem aufstrebenden Unternehmen deine Fähigkeiten und Ideen einbringen? Dann informiere und bewirb dich schnell auf: http://www.rollingpin.at/hoteljobs/companyview/7021/

JOBTIP OF THE DAY!

Das großartige ***** Hotel Arlberg Lech sucht für die kommende Wintersaison engagierte Verstärkung in folgenden Positionen: Chef Entremetier - Chef Saucier - Chef Rotisseur - Demi Chef Rotisseur - Commis Gardemanger - Demi Chef Patissier - Demi Chef Entremetier - Chef de Rang - Stv. Barchef sowie Koch- & Restaurantfachmann-Auszubildende Nähere Informationen und Bewerbungsmöglichkeiten findest du unter www.rollingpin.at/hoteljobs/companyview/64/

tovább >>


A kezdet

Egy hónapja indult, és Magyarország egyik leglátogatottabb oldala lett. Több mint 80 ezer regisztrált tag egy hónap alatt. Majdnem 200 ezer forint támogatás az első hónapban az SOS Gyermekfalu javára. Folyamatos a fejlesztés , a főbb változásokban a Pandatagok is szavazhattak.
 

Üdvözöllek a külföldi állás menüben!

 

Ezt felületet azért hoztam létre, hogy esetlegesen segítséget nyújtsak a külföldi munkavállalásodat illetően. Én elsősorban a vendéglátós munkákban vagyok otthon, ezen a területen tudok tippeket, tanácsokat adni, mivel több mint 13 éve külföldön dolgozom, nevezetesen Dél-Tirolban . Itt első körben szeretnék eloszlatni egy tévhitet, miszerint nyelvtudás nélkül el lehet helyezkedni külföldön. Természetesen van egy két példa rá, hogy valakinek sikerült kikerülnie az adott ország nyelvének ismerete nélkül, de egy, ez elenyésző számba megy, kettő, ezeknek az embereknek meg kellett szendvedni kint, és szintúgy azoknak, akik vele dolgoztak. Én mindenképpen azt ajánlom, hogy ha többet nem is, de legalább egy alapfokon ismerje az ember azt a nyelvet, ahová megy. Mert álltalában nem az a gond külföldön, hogy nem akar valaki rendesen, vagy jól dolgozni, hanem, hogy nem érti meg, mit kell csinálnia, vagy hogy kell azt az adott munkát, feladatot csinálni. És akkor még nem is beszéltem arról, hogy a nyelvtudás hiánya, vagy gyengesége azt is eredményezheti, hogy kihasználják a munkavállalót!

 

Mindenképpen tisztában kell lenned azzal is, hogy a jelenleg az EU-ban hatályban lévő jogszabályok alapján a munkavállalóktól nem lehet pénzt elkérni a munkaközvetítésért! Ennek az információnak a tudatában időt és pénzt takaríthatsz meg magadnak.

 

A linkek menüpont alatt jobb oldalt találod azokat a linkeket, ahol külföldi állás után tudsz nézni , ezeket majd folyamatosan bővíteni fogom, ahogy tudom . Jó tudni, ha egy állásra jelentkezel, akkor azt vagy telefonon, vagy e-mailban teheted meg első körben, de szinte biztos, ha szimpatikusnak találnak, akkor el kell majd menned egy személyes bemutatkozásra is. Hisz gondolj bele, mi lenne fordított helyzetben, ha neked lenne egy céged. Te felvennél egy telefonon, vagy e-mailban jelentkező munkavállalót úgy, hogy nem is találkoztál vele?

 

Állást úgy is tudsz keresni külföldön, hogy eldöntöd melyik területre szeretnél menni, majd megkeresed az adott város, falu, helység honlapját, ahol álltalában fentvannak a szálláshelyek, az éttermek stb. címei, majd mindenhova elküldöd az önéletrajzodat és, hogy állást keresel. Természetesen az adott ország nyelvén, gondolom ezt meg sem kell említenem!

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!